söndag, juni 11, 2006

Ännu en blogg har sett dagens ljus!

Fick för mig att jag skulle registrera en blogg. Delvis för att kunna kommentera andras bloggar men också för att kunna publicera lite texter jag skriver. Jag vet inte om folk egentligen är så intresserade av att läsa det här men jag tycker om att skriva iaf. Jag har länge regelbundet skrivit olika texter som respons på artiklar, insändare etc. i olika tidningar men jag gör sällan något av dem. Nu är tanken att jag ska posta dem här istället.

Inehållet på den här bloggen kommer att variera ganska mkt men det blir nog en hel del politik, socialist och pirat som jag är, och allmänt gnäll på saker och ting. Och om ni undrar varför jag kallar mig "pirat" så är det för mig mer en politisk inställning och inte just piratkopiering. Vem vet? Kanske det blir en ny ideologi i framtiden?

Själv är jag 21 år gammal och pluggar på komvux. Tanken är att jag ska kunna söka in på universitetet på en civil ingengörs-utbildning. Om det är någon som mot all förmodan skulle vilja veta något mer om mig är det bara att höra av sig.

De första posterna här kommer att handla om Aftonbladet och deras vinklade artiklar i fildelnings-debatten. Stay tuned!

1 kommentar:

georgina sa...

yo go man!